Met trots verwelkomen we Willem Diepeveen als nieuwe begunstiger van BCH NEXT! Willem staat aan het roer van GTS Benelux, een jong en energiek bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van (E-)scooters, onderdelen, accessoires en Fatbikes. Dankzij hun no-nonsense aanpak, gedrevenheid en een uitgebreid, zorgvuldig samengesteld assortiment heeft GTS Benelux zich opgewerkt tot een van de top 5 spelers in de Benelux-markt.

Vanuit hun hoofdkantoor, dat beschikt over een ruime showroom van maar liefst 200 m², werken ze elke dag aan de verdere ontwikkeling van hun producten. Een recent hoogtepunt? De introductie van een robuuste, "hufterproof" bezorgfiets met onverwoestbare gietwielen – ideaal voor intensief gebruik.

Als kers op de taart stelt GTS Benelux tijdens de veiling op het Magic White Sensation Night een Fatbike beschikbaar! Bedankt Willem, en we kijken uit naar een mooie samenwerking. Tot snel op een van onze evenementen!

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Business Borrel

Op dinsdag 5 november is het weer tijd voor onze gezellige business borrel! Een mooie kans om onder het genot van een drankje bij te praten, je netwerk uit te breiden en nieuwe...