Een warm welkom voor Sven van Bellen (rechts op de foto) van DeBaes van de BBQ! Hij staat hier op de foto met zijn schoonvader Dick van der Maas, die velen van jullie vast ook bekend zal voorkomen. 😉 

Bij Businessclub de Heuvelrug zijn we weer een smaakvol lid rijker! Sven van DeBaes van de BBQ komt ons op de aankomende Businessborrels en andere netwerkevenementen vergezellen met zijn aanwezigheid.  

“Ik wil graag meer mensen laten zien wat ik doe en meer naamsbekendheid opbouwen. Met mijn lidmaatschap bij de Businessclub hoop ik nóg meer mensen te ontmoeten en hen kennis laten maken met heerlijk eten van de barbecue.” aldus Sven.  

Met DeBaes van de BBQ verzorgt Sven heerlijke no-nonsens barbecues op locatie. Het concept is gebaseerd op smaak, service en beleving. En dat is het! 😍 Tijdens de Businessborrel van 2 april hebben wij al mogen genieten van zijn heerlijke gerechten.  

Dank voor je komst, Sven!  

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...