Afgelopen dinsdag beleefden we een geslaagde businessborrel, die in het teken stond van de lancering van de presentatiegids en de onthulling van de nieuwe vrijetijdskleding van DOVO 1. De avond kreeg een feestelijk tintje, mede dankzij het heerlijke buffet verzorgd door Ru-Vis en de rode accenten die overal terugkwamen.

Wim opende de avond door onze nieuwe leden te verwelkomen: Ruben en Dylan van de Podcastschuur, en Willem van GRT Benelux. We zijn benieuwd naar wat deze nieuwe gezichten ons te bieden hebben en zullen later meer over hen vertellen. Daarnaast zette Wim ons even op scherp met een vooruitblik op de belangrijke wedstrijd van zaterdag tegen Sportlust, waarbij we hopen de eerste plek te behouden. Nog niet aangemeld? Doe dat snel!

Wim gaf ook een inkijkje in wat ons te wachten staat: op 15 oktober is er een 1-op-1 netwerkevent, op 22 november staat de Magic White Sensation Night op de agenda, en op 10 december volgt een kerstevent speciaal voor de dames. In het voorjaar keert de geliefde Ladies Day terug! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

De sfeer zat er goed in toen Vito Wormgoor, Nick Hak, Guido van Dijk en André Quint de nieuwe vrijetijdskleding presenteerden, mede mogelijk gemaakt door sponsoren Robin Koelewijn (CROP accountants & adviseurs), Gert-Jan Schoot (Puur Blauw) en Reiné van Eldik (11teamsports Veenendaal).

Het hoogtepunt van de avond was de symbolische overhandiging van de presentatiegids door Anne aan DOVO-voorzitter Bert Septer. We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de gids, met een speciaal woord van dank aan de sponsoren. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

De borrel bood volop gelegenheid om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en te netwerken. Kortom, een geslaagde avond! Geniet nog even na met de prachtige foto’s van Arjenne Niessink.

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Business Borrel

Op dinsdag 5 november is het weer tijd voor onze gezellige business borrel! Een mooie kans om onder het genot van een drankje bij te praten, je netwerk uit te breiden en nieuwe...