Hebben jullie het al gezien? Onze spelers en staf van DOVO 1 zien er weer fantastisch uit in hun nieuwe vrijetijdskleding! Dit alles is mogelijk gemaakt door de geweldige steun van onze trouwe sponsoren: Robin Koelewijn van CROP accountants & adviseurs, Gert-Jan Schoot van Puur Blauw en Reiné van Eldik van 11teamsports Veenendaal.

Al jaren zorgen deze sponsoren ervoor dat onze spelers en staf er netjes en representatief bij lopen, en ook dit jaar hebben zij weer hun beste beentje voorgezet. De staf is strak gekleed met een spijkerbroek, polo en vest, terwijl onze spelers stijlvol de velden betreden in een trainingspak, sweater, polo, korte broek en rugzak.

Een groot dankjewel aan Robin, Gert-Jan en Reiné voor hun voortdurende inzet en support. Dankzij hen straalt DOVO 1 niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten!

Samen staan we sterk, samen zijn we DOVO! #WZD

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Business Borrel

Op dinsdag 5 november is het weer tijd voor onze gezellige business borrel! Een mooie kans om onder het genot van een drankje bij te praten, je netwerk uit te breiden en nieuwe...