Afgelopen dinsdag organiseerden we samen met Van Gent Lease een Olympische Business Borrel bij Residence Rhenen! En wat was het gezellig! Onze gastheer, Paul Roorda, had alles weer tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel, Paul voor het warme welkom!

BCH NEXT trapte de avond af. Desiree heette iedereen welkom, bedankte Christine van Van Gent Lease voor het verzorgen van de Olympische sfeer, en verwelkomde maar liefst vijf nieuwe BCH NEXT-leden! Hierover later meer. Vervolgens gaf ze het woord aan Hans Nieuwenburg, perschef van TeamNL, en de medaillekanshebbers van het Nederlandse waterpoloteam, Simone van de Kraats en Iris Wolves, die hun inspirerende verhaal deelden. Na de vragen van de NEXT-generatie beantwoord te hebben, stroomden de overige BCH-leden binnen.

Onze voorzitter, Wim, nam daarna de microfoon over en gaf deze aan Dirk Gaasbeek, sinds februari directeur bij Van Gent Lease. Hij stelde zichzelf voor, waarna er tijd was om bij te praten en te genieten van de heerlijke wijnen van Gastrovino. De geur van de BBQ deed de magen knorren; DeBaes van de BBQ was ook van de partij en zorgde er samen met Residence Rhenen voor dat het ons aan niets ontbrak. Ook stelde Wim maar liefst zes nieuwe leden en een goudsponsor voor; hierover later meer!

Daarna was het tijd voor een inspirerend verhaal van Hans Nieuwenburg, perschef van TeamNL, en de medaillekanshebbers van het Nederlandse waterpoloteam, Simone van de Kraats en Iris Wolves. Dit werd afgesloten met een "petje op, petje af"-competitie. Dank jullie wel dat jullie er waren, we hebben genoten van jullie verhaal en wensen jullie heel veel succes op de Olympische Spelen! En speciale dank aan Van Gent Lease voor het uitnodigen van deze toppers.

Nog even meegenieten van deze avond? Bekijk hier de foto’s gemaakt door Arjenne Niessink.

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - DVS'33 Ermelo

Meer informatie volgt!